Založ si blog

Slávny za každú cenu: Keď dieťa vezme do ruky zbraň a vystrieľa spolužiakov

Je to ako epidémia – masová streľba na školách. Zdá sa, že ide o náhodu, prepnutie u študenta s narušenou psychikou, ktorý si chce vychutnať 15 minút slávy. A to za cenu životov spolužiakov. Odborníci diskutujú o príčine. Skúmajú profil obete, robia rôzne opatrenia. Vraj je to móda, vidia, že to už spravil niekto iný a o vrahovi sa dozvedel celý svet. Chýba však ešte jedno puzzle skladačky, na ktoré ukázalo medzinárodné vyšetrovanie.

Stačí spojiť jednotlivé kúsky puzzle do desivej skladačky

Kódovanie psychiky metódou kúskov skladačky skryto manipuluje s cieľovými osobami nasadením viacerých vĺn informačného kódovania. Každá vlna nesie špecifické vložené správy, ktoré sa integrujú do podvedomia potenciálneho strelca. Až keď sa tieto časti spoja, program sa aktivuje a prinúti jednotlivca spáchať masovú vraždu. Vďaka tejto aktivácii sa to pozorovateľom javí ako osobné rozhodnutie. Neexistuje žiadne priame podnecovanie, pomoc pri príprave alebo diskusia. Jednotlivec v podstate koná ako biorobot, ktorý vykoná starostlivo naplánovaný trestný čin riadený vonkajšou manipuláciou. Tento mechanizmus priblížil film Impakt. Prelomový dokumentárny film (The impact. Groundbreaking documentary). V dokumente autori približujú jednotlivé schémy manipulácie, ktorá sa dotýka každého. 

Cieľom zámernej segmentácie manipulatívnych vložiek do viacerých vĺn poskytovania informácií je presné zacielenie. Na uskutočnenie streľby v škole alebo pokusu o atentát, na ktorom sa zvyčajne podieľajú jeden alebo dvaja páchatelia, tieto vlny zasahujú tisíce ľudí. Hoci niektorí môžu cítiť na základe týchto príkazov nutkanie konať, nie každý však prekročí hranicu vraždy. Preto sa na zúženie a aktiváciu vhodného potenciálneho strelca používa prierezový informačný útok. Každá vlna obsahuje špecifické vsuvky, ktoré obchádzajú vedomú kontrolu a prenikajú do podvedomia. Po integrácii tieto vloženia vytvárajú ucelený obraz zamýšľaného zločinu a nútia jednotlivca k masovej vražde.

Pri plánovaní atentátov, alebo streľby na školách, študujú zástupcovia antikultov demografické údaje, záujmy a médiá cieľovej školy. Potom prostredníctvom týchto kanálov spustia viacero vĺn kódovania informácií so skrytými vsuvkami, pričom zohľadňujú trendy v prostredí tínedžerov. Podrobnejšie informácie o príčinách streľby na školách, o tom, ako zistiť, či sa na škole plánuje streľba, a o metódach prevencie nájdete v dokumente „The IMPACT“ (časový údaj 5:25:55).

Všetky vložené informácie sa prekrývajú vo vnímaní konkrétneho jednotlivca. Ich kombinácia v podvedomí potenciálneho strelca spustí príkaz na vykonanie implantovaného programu.

Zdroj: UI Midjourney

Presné plánovanie, široký dosah

Počiatočné útoky na kódovanie informácií majú široký dosah. Záverečná vlna a nápravné opatrenia sa vyskytujú priamo v cieľovej škole alebo oblasti, ktorá strelca iniciuje. Predstavitelia antikulu začínajú prípravnými vlnami, po ktorých nasledujú cieľové a aktivačné vlny, čo im umožňuje kontrolovať počet a kvalitu prevedenia útokov pri teroristickom čine.

Počiatočná prípravná vlna, ktorá položila základy pre následné osadenie príbehov z dielikov skladačky, sa točí okolo glorifikácie páchateľov masovej streľby z minulosti. 

Predstavitelia antikultov v tejto stratégii využívajú ľudskú túžbu po sláve.

Implantujú príbehy, ktoré využívajú čaro popularity a širokej pozornosti. Či už ide o odsúdenie alebo ospravedlnenie činov, životopisné údaje alebo dramatizácie – všetky formy slúžia na posilnenie obrazu strelca s aureolou slávy a obdivu napriek protiprávnym činom.

Keď sa tínedžeri stretnú s týmito informáciami, stanú sa svedkami toho ako obyčajný študent, ktorý sa cítil nedocenený, získal celosvetovú slávu jediným činom. V hlavných médiách vidia reportáže, diskusie medzi celebritami a páchateľa, ktorý sa stal idolom pre ostatných. Túžba po sláve slúži skutočným teroristom ako živná pôda na zasievanie zla a podnecovanie detí k páchaniu zločinov.

Počiatočným implantátom v podvedomí potenciálneho strelca je presvedčenie, že získanie slávy a uznania je najvyšším zmyslom života a bez neho nemá život zmysel. Tento hlboko zakorenený strach zo všedného života poháňa dospievajúcich k zločinu. Skúmanie profilov strelcov a ich motívov ukazuje, že spoločným znakom je snaha o dosiahnutie slávy.

Čo je však veľmi dôležité, ak by neexistoval oslavný obraz strelcov, masové streľby by prestali byť uskutočniteľné. Bez tejto základnej podpory by zvyšok programu na vykonávanie týchto činov nemal potrebnú podporu na zrealizovanie. Oslavovanie zločincov ako návnady pre tých, ktorí túžia po popularite, odfiltruje nevhodné osoby a zároveň aktivuje spúšťače na vykonanie programu. Ďalší filter zahŕňa výber tém na zakomponovanie zložiek programu streľby v škole. Tieto témy sa vyberajú z kontrastných oblastí záujmu tínedžerov. Cieľom tohto prístupu je minimalizovať prekrývanie sa osôb ovplyvnených informačnými vlnami kódovania, pričom sa zameriava na témy, ktoré zriedkavo súčasne zaujímajú tú istú osobu.

Napríklad tínedžer, ktorý sa zaujíma o astrobiológiu a hľadanie mimozemského života, môže mať opačný záujem o strelné zbrane a modely zbraní spojené s mocou a slávou. Predstavitelia antikultov využívajú túto vzácnu kombináciu záujmov na zakomponovanie materiálov, ktoré sú súčasťou programu streľby v škole. Cieľom tohto prístupu je prilákať tých tínedžerov, ktorí majú opačné záujmy a zároveň silnú túžbu po sláve.

Ako proces kódovania postupuje, cieľová skupina sa zužuje: prvá vlna sa týka tisícov, potom stoviek, až nakoniec zostane v hľadáčiku všetkých vĺn kódovania len niekoľko jednotlivcov. Potom je to už len vyčkávacia hra, kto z nich sa aktivuje ako prvý a stane sa páchateľom implantovaného programu. Preto sa strelci navzájom dramaticky líšia, majú protichodné osobnostné črty, často nemajú výrazné psychické problémy, a čo je veľmi dôležité, nemajú jasné motívy svojich činov.

Nie vždy sa príkaz „štart“ prenáša prostredníctvom médií alebo internetu. Môže pochádzať od hosťujúceho prednášajúceho v škole, ktorý spomenie niekoho, kto zasvätil svoj život vede bez toho, aby získal slávu, v kontraste s laureátmi Nobelovej ceny, ktorí dosiahli uznanie. Akú správu dostane potenciálny strelec? Ich podvedomie sa dozvedá, že ani veda, ani tvrdá práca nevedú k sláve, čo naznačuje, že zmysel života spočíva v popularite. Ak nie sú známi, ich existencia sa zdá byť bezvýznamná.

Z vonkajšieho pohľadu sa takáto prednáška môže zdať ušľachtilá, ale slúži ako spúšťač aktivácie strelca. O niekoľko mesiacov neskôr môže študent spáchať ozbrojený útok bez zjavnej súvislosti s prednáškou. Z právneho hľadiska neexistuje žiadne obvinenie z podnecovania, keďže streľba nebola spomenutá. Prostredníctvom zámerného kódovania informácií sa však v tínedžerovi, bez povšimnutia ostatných, aktivuje podvedomý program na spáchanie masovej vraždy.

Preto sa spomedzi tisícov tínedžerov, na ktorých pôsobia križujúce sa vlny informačného kódovania, len zopár stane budúcimi strelcami. K tejto premene dochádza špecificky v školách alebo oblastiach štátu, ako napríklad v prípade pokusu o atentát na Donalda Trumpa, kde sa dokončila posledná fáza podvedomého programovania – aktivačná fáza vloženého príkazu.

A zrazu sa u ľudí objaví fascinácia zbraňami a túžba ublížiť iným, ovplyvnená obrazmi, ktoré obchádzajú ich vedomé vnímanie a vyvolávajú konanie z ich podvedomia. Tínedžer, ktorý ešte nedávno plánoval svoju budúcnosť a sníval o vzťahoch, môže v určitom momente, hnaný posadnutosťou, začať plánovať teroristický útok. Predstavitelia antikultov cynicky manipulujú s vnímavými podnetmi a menia ľudí na teroristov a masových vrahov.

Aj keby na základe týchto manipulácií konalo len jedno dieťa z tisícov, je to viac než dosť na to, aby predstavitelia antikultov a sily, ktoré za nimi stoja, podporili svoje plány na destabilizáciu spoločnosti. Napriek tomu, že sa naoko obávajú o bezpečnosť detí, skryto vyvolávajú nenávisť, neznášanlivosť a agresiu, čím vytvárajú podmienky, v ktorých sa deti a dospelí chopia zbraní, aby spáchali teroristický čin. Antikult ako stelesnenie terorizmu zo zákulisia plodí nových teroristov. Prostredníctvom iných tak dosahujú želané výsledky. 

Ak si chcete vytvoriť celý obraz a porovnať fakty uvedené vo filme The Impact. Groundbreaking documentary, skúste si ho pozrieť čo najskôr.  Ktovie, ako dlho bude prístupný na internete. Kto však má informácie, tým nie je možné manipulovať. 

Zdroj: Impakt. Prelomový dokumentárny film. Actfiles.org

#impact # kódovanie #vkladky #antikult, impakt

Háčik bol už spustený. O ostatné sa postará protestujúci dav

22.08.2024

31. júla v anglickom mestečku Southport veľký dav protimoslimských demonštrantov vošiel do stretu s políciou. Tak to vo svojej správe píše agentúra Reuters. Uvádzajú, že tomu predchádzala tragická udalosť, ku ktorej došlo deň predtým. V ten deň, 17-ročný chlapec na smrť dobodal tri dievčatká. Obyčajná správa. Pomyslela som si, no rozhodla som sa ďalej preskúmať [...]

Správy sú škodlivejšie ako reálny život

16.07.2024

Štúdie dokazujú, že negatívne správy ničia zdravie oveľa viac, než sa predpokladalo Podľa Centers for Disease Control and Prevention (CDC) v roku 2020 zomrelo v USA približne 697 000 ľudí na kardiovaskulárne ochorenia, čo predstavuje 1 zo 4 úmrtí z tejto príčiny. V Európe Európska kardiologická spoločnosť (ESC) uvádza, že kardiovaskulárne ochorenia spôsobujú viac ako [...]

Príbeh zo sveta krivých zrkadiel: S jedlom rastie chuť. Aj vplyv antikultových organizácií

21.06.2024

Toto nebude žiadna rozprávka so šťastným koncom, ale absurdná realita. Hrdinka príbehu, nazvime ju Elena, je obyčajné dievča hľadajúce pokoj a harmóniu. Objavila čchi-kung, starodávnu pohybovú a meditačnú prax. Čoskoro našla miestnu školu, v ktorej stretla podobne zmýšľajúcich ľudí. Vytvorili úzku komunitu, ktorá sa navzájom podporovala na ceste k pokoju. Spolu [...]

leto, horúčavy, turecko

Tohtoročné leto bolo najteplejšie v histórii meraní, uviedol Copernicus

06.09.2024 06:52

Extrémne počasie má dopady na ľudské životy, varujú klimatológovia a naliehajú na prijatie opatrení na zníženie emisií skleníkových plynov.

Georgia, streľba, Colt Gray

Polícia zadržala otca 14-ročného podozrivého z vrážd na strednej škole v Georgii

06.09.2024 06:35

Päťdesiatštyriročný Colin Gray je obvinený z neúmyselného zabitia, vraždy a týrania detí.

SR MV polícia bomby školy vyhrážky BAX

Bombové hrozby každý deň. Prečo sú cieľom školy? Evakuácia nie je všeliek na každú hrozbu, hovorí expert

06.09.2024 06:00

Niektoré školy zatvorili svoje brány a vyučovanie zrušili aj v piatok.

Malaysia National Day

Blanár napráva Dzurindove chyby v ekonomickej diplomacii, významný minister najväčšieho afrického štátu ho však obišiel

06.09.2024 06:00

Úspešný vstup Slovenska do EÚ a NATO sa spája s Mikulášom Dzurindom, ale na druhej strane urobil veľké prešľapy na poli hospodárskej diplomacie.

romanova

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 13
Celková čítanosť: 16717x
Priemerná čítanosť článkov: 1286x

Autor blogu

Kategórie